201508.20
Off
0

It’s official! Save the date!

Dragii mei, așa cum v-am mai povestit deja, pe lângă proiectele de consultanță în care sunt implicată, îmi doream de mult să creez și să susțin programe de training special gândite pentru profesioniștii care activează în industria de retail și FMCG. Prin urmare, atunci când am primit invitația celor de la Sfera Business de a susține alături de ei o serie de traininguri am răspuns pozitiv.


Vă invit așadar să blocați în calendar ziua de 16 septembrie dată la care aveți oportunitatea de a participa la primul workshop din seria celor dedicate Strategiei de Business și Negociere în Retail. Va fi o abordare nouă, “out of the box”, în care vom discuta împreună câteva aspecte fierbinți ale realității din retail.


Acest prim curs – Strategic Drivers in Retail Business – pe care îl voi susține alături de Cătălin Stancu, senior trainer și consultant,  vă va ajuta să faceți față noii realități din industrie, o realitate care astăzi este foarte complexă.


Competiția a devenit acerbă atât între retailerii, cât și între furnizorii de branduri, iar producția locală de marcă privată își face simțită prezența și devine un trend între furnizori. În același timp puterea de cumpărare rămâne relativ mică în comparație cu ce se întâmplă la nivel european, deși cumpărătorul român este pe zi ce trece mai pretențios și sofisticat în alegeri. O altă situație cu care ne confruntăm în business este diferența în obiceiul de cumpărare și consum între Capitală, provincie sau mediul digital. În acest context, și retailerii și furnizorii trebuie să găsească cele mai bune căi de a satisfice nevoile clienților și a le câștiga loialitatea indiferent de particularitățile canalului prin care li se adresează.


Suntem într-un moment în care definirea unor inițiative strategice, corecte, customizate pe retailer, este crucială. Doar o astfel de abordare, de tip win-win pentru toate părțile implicate, poate duce la clădirea de parteneriate sănătoase pe termen lung, generând creștere nu doar la nivelul businessurilor, ci al întregii piețe.


Vă invit așadar să descărcați prezentarea integrală a cursului de AICI , să o studiați și să vă înscrieți. Vă aștept pe 16 septembrie!


Cătălina Aldea