Sau bine, fie, o să îi zic mai puțin pretențios: bine ați venit pe blogul meu! Sunt sigură că mulți dintre cei care au ajuns pe pagina mea mă cunosc deja, iar pentru cei care au ajuns aici prin căile nebănuite ale internetului lăsați-mă să mă prezint. Mă numesc Cătălina Aldea, sunt pasionată de retail și sunt sigură că acesta este începutul unei colaborări frumoase.

Sunt un profesionist școlit în primele rânduri ale unor mari corporații din industria bunurilor de larg consum, trecut prin foc într-un antreprenoriat 100% românesc și șlefuit într-unul dintre cele mai îndrăznețe proiecte pe care le-a cunoscut piața locală de retail alimentar.

Și acum probabil este punctul în care vă întrebați ce mi-a venit de am decis să îngroș rândurile consultanților. Well, nu este niciun mister, ci doar un pas firesc în cariera mea. Pe măsură ce călătoria în industrie se apropia de maturitate simțeam tot mai des nevoia de a împărtăși și altora din experiența mea.

Așa s-a născut și acest site care prezintă pe scurt ariile de activitate în care sunt expert, puncte adeseori nevralgice, unde vă pot asigura suport astfel încât să facem să funcționeze ceea ce numesc eu „triunghiul pieței de retail”: colaborarea între retaileri și furnizori pentru o deservire cât mai bună a consumatorilor.

Sunt conștientă că în România nu există o cultură în zona de consultanță și lipsește încrederea în specialiști, dar odată aleasă persoana potrivită nevoilor voastre de business, sunt și multe avantaje. Puteți deveni eficienți în timp foarte scurt, iar costurile unei astfel de colaborari sunt minime.

Închei cu un “Mic ghid de utilizare al acestei pagini”: mai multe despre mine, ce mă recomandă și ce mă diferențiază, evident în secțiunea cu același nume. Pentru cei care vor să apeleze la mine, regăsiți mai multe detalii în secțiunea “Ce fac”.  La “Inspirație” am dorit să vă împărtășesc surse care m-au ajutat să îmi deschid viziunea de business – fie că vorbim de cărți, concepte de retail, produse sau oameni. La secțiunea Media am strâns „aparițiile” pe care le-am avut de-a lungul timpului în presă sau la conferințe de specialitate.

Vă promit de asemenea că veți găsi aici săptămânal noutăți – fie că vorbim despre sugestii din ariile mele de expertiză, comentarii pe marginea unor subiecte de interes în piața de retail și chiar aspecte tabu – sau pur și simplu lucruri smart care merită a fi sharuite. Toate acestea se vor întâmpla pe blog.

De contactat mă puteți contacta oricând, la telefon sau pe mail, cum vă este mai la îndemână, iar dacă vreți să fiți primii care află ce scriu și despre proiectele la care lucrez vă invit să dați subcribe și/ sau like paginii mele de Facebook.

Vă îndemn să priviți acest site drept un canal de comunicare mereu deschis unde puteți trimite întrebări, provocări sau solicita întâlniri pentru viitoare colaborări.

Vă urez navigare plăcută și utilă și, bineînțeles, businessuri de succes!

Cătălina Aldea